sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Prinsessapäivä 2015

Viime perjantaina, 13.2.2015 koitti se päivä, jota oon ite odottanut aina siitä lähtien, kun Essi tanssi kaksi vuotta sitten omat wanhansa. Viimein oli aika oman prinsessapäivän!
Alunperin oli tarkotus, että otan kameran aamulla mukaan ja otan kuvia kampaajalla ja niin edelleen, mutta luovutinkin muistikortin paria päivää ennen kaverille, joka lupasi hoitaa kuvailemisen, niin ite voin keskittyä tanssimiseen. Hämärästä valaistuksesta salissa johtuen suurin osa kuvista on tärähtäneitä ja epätarkkoja, joten ihan hirveästi ei kuvamateriaalia tuolta päivältä löydy. Aamulla äidin piti ottaa kuvia mekon kanssa, mutta sillon en millään jaksanut ja tanssien jälkeen olikin jo kiire syömään. Joten hirveästi ei itestänikään kuvia löydy. photo IMG_6759_zpsqc5ff5si.jpg
Mekon löysin itelleni Espoosta, jossa käytiin samalla kun heitettiin Essi syksyllä lentokentälle. Kriteereinä toimi, etten halunnut suoraa helmaa enkä olkaimia. Löysinkin ihanan mekon, josta molemmat äidin kanssa tykättiin ja ostettiinkin. Nyt tanssien jälkeen mietin, mikä ihme juttu se olkaimettomuus oli, sillä jouduin koko ajan kiskomaan mekkoa ylöspäin, jotta se pysyisi päällä. Ja kun mekko valui, astuin useammankin kerran sen päälle. Huoh.
 photo IMG_6750_zpsznodkgyy.jpg
Meillä Taikkarissa kun on niin vähän poikia, että suunnilleen kaikki ykkösen pojat jo tanssii, varauduin siihen hyvissä ajoin ja kysyin paria jo ennen viime (2013) joulua. Eipä sitten siitä tarvinnut enää stressata ja hymyilin pääni sisällä kun muut stressasivat pareista tänä syksynä. Toinen hyvä puoli oli se, että miun pari tanssi jo viime vuonna, joten itelleni askeleiden oppiminen oli helpompaa, kun toinen osasi auttaa. Ei sillä, kaikki askeleet meinasivat unohtua tuona päivänä. Miun pari joutui koko ajan muistuttamaan mitä tulee seuraavaksi. Heh.
 photo IMG_7033_zpstzfkglpf.jpg
Onnellisuutta oli se, että sain nukuttua hirmu hyvin edeltävän yön. Aamulla kuuntelin muiden tyttöjen juttuja, miten olivat olleet vielä kolmen aikaan hereillä ihan paniikissa ja miten herätys soi ennen viittä. Oma herätyskelloni soi kuudelta, vaikka heräsinkin vähän ennen. Seittemältä istuin kampaajan tuolissa unisena ja kolme ja puoli tuntia kampaaja laittoi miun hiuksia ja meikkiä. Muutama hiuskiehkura lähti paikaltaan ensimmäisissä tansseissa, joiden jälkeen kävin kampaajalla, joka korjasi kampauksen niin, että se kestikin koko päivän.
 photo IMG_7018_zpsenv3ckuj.jpg
Meidän liikunnan opettaja sanoi, että joku tyttö oli muutama vuosi takaperin sanonut hänelle, että luuli hymyilleensä koko ajan, mutta myöhemmin kuvia katsellessa tajusi, ettei hymyillyt laisinkaan. Ja tosiasiassa suurin osa kuvista on omalta osaltani tuota ylläolevan luokkaa. Missä hymy? Tuohan oli oikeasti hauskaa, vaikka se ei kuvien kautta oikein välitykään. Kai sitä tanssin askelia miettiessä hymy unohtui.
 photo IMG_6991_zpsko2rr3wg.jpg
Tässä onkin sitten ehkä ainoa kuva, jossa hymyilen. Nauretaan tässä, koska osa lähti väärässä järjestyksessä yhteen tanssiin (onko se edes tanssi) ja se oli vähän hämmentävä tilanne. Silti, mitäpä pienistä virheistä, eihän tuo ollut niin vakavaa. Ylitpäätään tanssit sujuivat todella hyvin, paremmin kun osasin itse kuvitellakaan. Ainoa huono puoli oli se, että liukastelin koko ajan omaan helmaani, joka tietysti kiskoi mekkoa entistä alemmaksi...
 photo IMG_7000_zpsop2iousv.jpg
Tiaran halusin ehdottomasti ja sen Essi tilasi amazonista ja toi mukanaan Suomeen jouluna. Hanskat oli oikeastaan miun parin idea. "Elina, eikös semmoset hanskat olis kivat?" ja nekin Essi sitten tilasi ja lähetti Suomeen. Paketti tuli torstaina, ihan tarpeeksi ajoissa siis. Niitä tosin jouduin paikkailemaan jo heti torstaina, koska en osannut olla tarpeeksi hellä niille. Kuumahan noissa hanskoissa tuli ja mekkoa oli vaikea nostella liukkailla hanskoilla, mutta silti olin tyytyväinen siihen, että ne oli.
 photo IMG_6868_zpsgj4mlrgo.jpg
Harvemmin harrastan mustavalkoisia kuvia, mutta ylläoleva yksilö oli niin keltainen, että parhaiten sen sain korjattua sysäämällä sen mustavalkoiseksi.
Tanssiessa tunsin olevani kamalan lyhyt, koska parini on valmiiksi jo 15 senttiä itteäni pidempi ja sitten hänellä oli kengissä paksut pohjat, itelläni vaan ballerinat, koska korkokenkiä en uskaltanut laittaa, nilkat kun on muutenkin yliliikkuvat.
 photo bee_zpswpk7u33q.jpg
 photo cee_zpsdyy1kxdd.jpg
Olisin halunnut ottaa kavereiden kanssa pihalla kuvia, joissa olis paljon porukkaa, mutta ensimmäisten tanssien jälkeen ei kerennyt, ennen toisia tansseja ei tullut eistyttyä ja toisten tanssien jälkeen kaikki katosivat kuin tuhka tuuleen, joten tässä ovat ainoat kuvat kavereiden kanssa. Vähän harmittaa tuo kuvien vähyys, mutta eipä sille enää voi mitään. Omapa on syyni, etten tehnyt aikaa kuvien otolle.
Toisten tanssien jälkeen mentiin koululle, jossa ykköset oli järjestäneet meille wanhojen jatkot, joissa teemana oli venetsialaiset naamiaiset. Sieltä ei kyllä ole kuvamateriaalia, joka on oikeastaan vähän harmi, mutta siihenkin syy on siinä, ettei itselläni ollut kameraa mukana koko päivänä. Jatkojen jälkeen lähdettiin vielä mökille jatkojen jatkoille. Vaikka perjantai olikin pitkä, se oli silti aivan mahtava päivä ja tuntuu vähän haikealta, että se kaikki on tosiaan ohi. Me ollaan wanhoja nyt,
 photo aa_zpsrsvcnhzt.jpg
Tässä vielä meidän oma tanssi, jonka harjoittelussa menetettiin maltti useamman kerran, kuultiin suorat sanat ja paljon huutoa, mutta lopputulos on kaiken sen arvoinen. Oon itse onnellinen, etten ollut sitä tekemässä, sillä oma maltti ei olisi riittänyt. Kiitos kaikille tansijoille♥

4 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja on onhan noita kuvia onneksi kuitenkin edes vähäsen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♡ ja onhan noita, tuossa taitaakin olla kaikki käyttökelpoiset yksilöt :D

   Poista
 2. Onhan noita kuvia ja ai että sie kirjotat hyvin! Huomaatko että tuossa ensimmäisessä yhteiskuvassa siun kaverilla on samanlainen mekko ku miulla oli ;) ikävä, onneks nähään ihan kohta!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :') ja joo, huomasin kyllä, en mie ihan tyhmä oo :D luulin sanoneeni siulle siitä, mut en sit vissiin :D nii nähää♥

   Poista